since 1983

  

 

Home Over ons Agenda Contact Downloads Vacatures

 

  Terug

 

 

Luchtverwarmers warmwater
                                                           
                                                          

 

 

 

Contact

 

Devrietech b.v.

Devriecom b.v.

 

Oosteinde 219

7671AX Vriezenveen

Tel.: +31 (0)546-564951

Fax: +31 (0)546-565115

 

 

 Info aanvraag 

 

 

 

-------------------------------------

 

Service 24 / 7

 

Tel.: +31 (0)6 50507669

 

 
  De H.E.C. convector is uitermate geschikt voor het  verwarmen van ruimtes. Met deze convectoren komen geen schadelijke uitlaatgassen in de ruimtes. De convector wordt in een aparte ruimte geplaatst, vanwaar door spirobuis de warmte naar de juiste ruimte(s) geblazen wordt. De Wisselaar is uitgevoerd met RVS frame, RVS buizen en Aluminium gecoate lamellen. De behuizing is ook in RVS uitgevoerd.
     
  Het H.E.B. kanon is uitermate geschikt voor het verwarmen van ruimtes. Met deze kanonnen komen geen schadelijke
uitlaatgassen in de ruimtes. Het Kanon kan zowel mobiel als ook vast aangesloten worden. De Wisselaar is  uitgevoerd met RVS frame, RVS buizen en Aluminium  gecoate lamellen. De behuizing is ook in RVS uitgevoerd.
     

 
     
 
De horizontale indirecte luchtverhitters zijn geschikt voor de grotere ruimtes. Ze hebben grotere vermogens en blazen de lucht een stuk verder weg. Het is mogelijk deze vast te monteren of d.m.v. een wagen mobiel te maken. De Wisselaar is  uitgevoerd met RVS frame, RVS buizen en Aluminium  gecoate lamellen. De conus is vervaardigd van polyester.
     
   

De verticale indirecte luchtverhitters zijn tevens geschikt voor de grotere ruimtes. Ze hebben grotere vermogens en verdelen de lucht d.m.v. lamellen naar alle zijden. Over het algemeen worden deze toestellen vast gemonteerd. De Wisselaar is uitgevoerd met RVS frame, RVS buizen en Aluminium gecoate lamellen. De conus is vervaardigd van polyester.